MEMBER

Home
Login

ACTUEEL

Shoutbox
Voorspellen
Statistieken
Stand
Uitslagen
Poulestand
Stadions
FIFA ranglijst

SPELREGELS

Spelregels


Valid XHTML 1.0 Strict Valide CSS!

Laatste Nieuws

11 juni 2008, 20:39 uur
Bonuspunten meegeteld
De bonuspunten zijn nu ook meegeteld in de stand.
Dit heeft voor een behoorlijk verschuiving gezorgd in de tussenstand van de pool! Enkele collega's die voorheen in de top 5 stond zijn gezakt richting de 20e plaats en andersom komt natuurlijk ook voor.

De beslissing is echter nog lang niet gevallen. Met nog 15 groepswedstrijden te gaan en met de vele extra punten die nog te verdienen zijn in de verschillende finales, is alles nog mogelijk!

9 juni 2008, 00:09 uur
De kop is er af
De eerste vier wedstrijden zijn gespeeld!
Er hebben zich weinig verrassingen voorgedaan waardoor het veld nog dicht bij elkaar zit en er op dit moment drie collega's op de eerste plek staan..

Morgenavond gaat het pas echt beginnen: om 21:00 uur moet Nederland spelen tegen ItaliŽ. Volgens de statistieken denkt 32% van de collega's dat het 1-1 wordt, dus dat wordt nog spannend!

4 juni 2008, 20:54 uur
Belangrijk! Kwartfinales en hoger nogmaals invullen!

Door een tip van Geert Veenstra (wie kent hem niet) kwam ik erachter dat ik de kwartfinales verkeerd had overgenomen van het speelschema.
Hierdoor konden er halve finales en finales voorspeld worden die in de praktijk helemaal niet mogelijk zijn.

Dit is nu aangepast op de website, maar het gevolg is dat iedereen de kwartfinales en hoger opnieuw moet invullen. De poulewedstrijden zijn gelijk gebleven, dus daar hoef je niks aan te veranderen.

Excuses voor het ongemak!
Maurice

<< vorige volgende >>